Payson i korthet

Payson tillhandahåller enkla och trygga betallösningar på Internet. Payson erbjuder sina kunder, både privatpersoner och företag, att betala och ta emot betalningar när man handlar på nätet. Payson accepterar insättning med VISA /Mastercard, internetbanker och bankgiro.

Payson erbjuder också Payson garanti för dig som handlar på nätet. Tjänsten innebär att Payson håller pengarna för ett köp tills både köpare och säljare är nöjda. Payson fungerar som en neutral part som ser till att varken säljare eller köpare har både pengarna och varan samtidigt.

Sammanfattningsvis finns det fler anledningar för dig, både som privatperson och företag, att använda och erbjuda Payson som betalalternativ.

 

 • Betalning med Payson
  Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea). Att öppna konto hos Payson är enkelt, går snabbt och är naturligtvis gratis! Direkt efter öppnandet kan du fullfölja din betalning med Visa/Mastercard, Internetbank eller Bankgiro.
 •  

 • Betalning med Payson (lång version)

  Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

  Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

  Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

 • För mer info.

  www.payson.se